Все що потрібно знати про ароматичні чіпси

Все більше громадян відкриває для себе прекрасний світ ароматів. Нещодавно багато наших співвітчизників були переконані, що використання парфумерних виробів – єдиний спосіб насолодитися приємним та витонченим запахом.

Сьогодні уявлення про світ ароматів у простих пересічних сильно змінилося. Величезна кількість різноманітної ароматичної продукції дозволяє насолоджуватися приємними запахами практично в будь-якій ситуації.

Аромачіпси Scentchips з аромалампою

За допомогою аромасвічок, саше, аромачіпс та багатьох інших представників ароматичної продукції стає можливим:

  • створити затишну атмосферу в квартирі;
  • позбутися запаху пилу в шафі;
  • освіжити повітря в салоні автомобіля;
  • поширити приємний аромат в кафе або торговому залі;
  • усунути неприємні запахи в нежитловому приміщенні;
  • покращити концентрацію під час роботи в офісі;
  • просто насолодитися приємними ароматичними композиціями.

У цій статті ми розповімо вам про ароматичні чіпси. Розкриємо їх склад і розповімо як вони використовуються. Вкажемо позитивні та негативні моменти застосування подібних ароматичних товарів для ароматизації приміщень.

Що використовують для створення ароматичних чіпсів?

Для виготовлення ароматичних пластин частіше за все використовують соєвий парафін з додаванням ряду ефірних олій рослинного походження. Зовнішній вигляд таких виробів залежить лише від фантазії виробника. У більшості випадків аромачіпси виготовляють у формі пелюстки, плитки та невеликих кружечків.

Самі по собі аналізовані парафінові вироби пахнуть досить слабо. Натуральні ефірні олії у їх складі надійно пов'язані і майже не випаровуються. Ця обставина дозволяє зберігати аромачіпси з різними ароматами протягом багатьох років.

Щоб насолодитися приємним запахом даного ароматичного товару, його необхідно нагріти. При суттєвому підвищенні температури соєвий парафін легко плавитися, тим самим звільняючи ароматичні масла, що містяться в ньому, і наповнюючи приміщення приємним запахом.

Для плавлення парафіну рекомендується використовувати спеціально розроблені для цієї мети вироби – аромалампи. З їх допомогою процес нагрівання піде куди швидше та ефективніше, а головне – протікатиме максимально безпечно для оточуючих.

Послідовність дій під час використання ароматичних чіпсів наступна:

  • ароматична лампа встановлюється на тверду та рівну поверхню;
  • у верхнє відділення лампи розташовується один або кілька аромачіпсів;
  • у нижнє відділення встановлюється запалена свічка.

Полум'я свічки цілком достатньо для плавлення 2-3 аромачіпсів за раз. Щойно свічка згасне – віск у верхньому відділенні швидко застигне і його можна буде видалити з лампи. Після цієї процедури аромалампа знову готова до використання.

Переваги та недоліки аромачіпсів

Як і будь-яка інша ароматична продукція голландські аромачіпси Scentchips мають ряд незаперечних переваг і логічно доповнюючих їх недоліків.

До переваг аналізованих ароматних парафінових пластинок можна віднести:

  • тривалість використання. 1 пластинка плавиться протягом 2 годин, а в упаковці може бути до 7 аромачіпсів;
  • безпека експлуатації. У разі дотримання елементарних правил безпеки при поводженні зі свічками та аромалампою;
  • екологічність. Ароматичні чіпси створюються виключно з натуральних компонентів;
  • низький цінник. Коштують розглянуті ароматичні вироби овсім недорого.

Що ж до недоліків аромачіпсів, то найбільш суттєвий з них – необхідність використання додаткового обладнання та витратних матеріалів. Без ароматичної лампи і відповідної свічки насолодитися приємним ароматом продукту неможливо.

Вернуться к списку
Мы обрабатываем персональные данные (cookies, IP-адрес, местоположение), чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом. Продолжая пользоваться сайтом, вы соглашаетесь на обработку персональных данных. Если вы не согласны - то вам следует покинуть сайт. В таком случае свяжитесь с нами любым удобным способом (телефон, email), мы поможем найти решение.
Подтверждаю
Добавлено в корзину
Scents.com.ua г. Харьков, ул. Отакара Яроша, д. 9А, оф. 33 +38 (099) 632-32-72 +38 (068) 541-42-77 [email protected]